Forum
Genç Mevtoo Bilgi Ağı
Pazar, 22.11.2009, 21:55

Bookmark and Share  [Özel Mesajlar(0) · Yeni Mesajlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » -HAYATIN İÇİNDEN- » İş Dünyası » Internetdə pul qazanmaq
Internetdə pul qazanmaq
gencmevtooTarih: Cuma, 06.11.2009, 16:39 | Mesajlar # 1
Admin
Grup: Yöneticiler
İtibar: 0
Ay mənim qardaş və bacılarım, cashfiestadan qazandıqlarınız bunun yanında qəpik quruşdu, girin ads saytlara. aşağıda nümunə verirəm

Demək belə, dediyim sayt ingilis dilindədi, amma ingilis dili səviyəniz 2+ olsa da bəsdi )) Burada sizə milyonlar vəəd eləmirlər, amma 3 aya(tez də ola bilər) mən 1000 dollar qazanmışam. Aşağıda maddələrnən nəyi necə eləmək lazım olduğunu sizə yazacam:

1. http://www.richptc.com/index.php?ref=masimotolove
Sılkasına girirsiniz (sılkaya nece girildiyini soruşassansa, demek ya sən cavan deyəlsən, ya da ki ki mənim yerlimsən )) )

2. Açılan səyifə saytın ana (HOME) səyifəsidi. Buradan, Register yazısına tıklayın (bilirəm türk sözüdü, Azərbaycan dilində necə olduğunu yaza bilən tapılsa mənə bildirsin )) )
3. Açılan anketdi, doldurmaq lazımdı, yəni ad soyad və s... Mütləq doğru məlumatlar doldurun, çünkü sonra pulunuzu çəkə bilməyəssiniz. (Pulu necə götürmək lazım olduğunu isə növbəti məsələdi)
Username -------ləqəb, yəni sayta daxil olduğunuz nikname
Password -------şifrə
Verify Password---- yazdığınız şifrənin təkrarını yazın
Referrer ---- buranın qabağında avtomatik yazı var, ona toxunmayın yəni
Your Name --- bura adınızı soyadınızı daxil edin
Your Email Address --- bura öz işlək halında olan e-mailinizi yazırsınız
Country --- buradan öz ölkənizi yazırsınız (yəqin ki Azerbaijan yazısınını seçdiniz hə??)
I accept the Terms of Service---- Yes, I accept yazısını seçin
Axırda da Create Account düyməsinə tıklayın

Genc Efsane Mevtoo
gencmevtooTarih: Cuma, 06.11.2009, 16:40 | Mesajlar # 2
Admin
Grup: Yöneticiler
İtibar: 0
4. Təbrik elədim sizi, siz işin 50 faizini qurtardınız (başlamaq işin yarısıdı ) açılan səyifədə yuxarıda Login düyməsinə basırsınız,
Username və Password doldurub enteri basırsiniz
5. Burada siz yuxarıdan View Ads knopkasına basırsınız,

qabağınıza 4 link gələcək,

birinciyə basırsınız(bu linklərin adı fərqli ola bilər), avtomatik yeni səyifə açilacaq, yuxarıda 30 saniyadan aşağı vaxtın azaldıgını görəssiniz. Bu vaxt bitdikdən sonra sizə Cklik * deye bir yazı çıxacaq (*un yerinə rəqəm olacaq) və o raqəmin üstünə basassınız, səyifə yeniləndən sonra səyifədən çıxassınız.
Sonra da yenidən yeni bir linki seçəssiniz, eyni əməliyyatı davam etdirəssiniz. Bunun nəticəsində siz minimum 4 dollar, gün ərzində isə maksimum 4-20 link arası gəlir. Yəni gün ərzində minimum 4-20 dollar qazanassınız. Bu sadəcə başlanğıcdır. 1000 dollara çatandan sonra pulu çəkəssiniz balansdan. Amma bu o demək deyil ki, gündə maksimum 10 dollar qazanassınız, sizin referalınız da 10 dollar qazansa, ondan sizə 5 dollar gəlir. Yəni, gəlirinizi artırmaq üçün növbəti əməliyyatl eləmək lazımdı:
6. Downline knopkasına basın, Referral URL: http://www.richptc.com/index.php?ref=****** ulduzların yerinə niknameiniz olan yerinə alt xetli olan yazını kopyalayıb, mən burada 1ci maddədə yazdığımın yerinə yazıb dostlarınıza, göndərirsiniz.
Yox, əgər mən tək qazanmaq istəyirəm deyirsənsə, onda o sılkanı e-mailine qeyd edin, oturub ayrı ayrı klublardan girib özünüz öz referalınızı yaradın

Bütün suallar: qazo@box.az
Ünavanına yazın, həmin günü də cavabınız gələcək

P.S. 6-cı bölməni örgənmək istəyənlər yuxarıda qeyd olunan maile mesaj yazsınlar.

Genc Efsane Mevtoo
Forum » -HAYATIN İÇİNDEN- » İş Dünyası » Internetdə pul qazanmaq
Page 1 of 11
Search:

Genç Mevtoo Alt Menüsü
Html Editörü Online Yansı Yapımcı RSS Pdf Format Çevirici Online Resim Düzenleme Online Belge Oluşturma Hava Durumu Ünlüler Ansiklopedisi Belgesel Videolar Müzik Klipler İlahiler Spor Videoları Resimli Şiirler A'dan Z'ye Müzik Arşivi Ansiklopedi Konuları Hat Sanatı Camiler Fotoğraf Galerisi İslam Peygamberler Dinler Esmaü'l Hüsna Tarih Elemanlarımız Temalar Cümle Çevirici Arama Kadınca Diller-Alfabeler Türk Devletleri Türk Dünya Dil-Alfabeleri İslami Kavramlar 4Shared Dosyalarımız Gencmevtoo Hizmetleri Güzeller Resimli Şiirler2 Aşk Şiirleri E-Kartlar İkonlar Arkaplanlar Animasyonlar Kur'an-ı Kerim Dinle Online Müzik Dinle İlmihal Messenger Aç Haritalar Radyo Televizyon Türkçesi Varken Yasak Siteler Listesi E-Posta
Made in Türkiye © 2009
Hosted by uCoz