Forum
Genç Mevtoo Bilgi Ağı
Salı, 24.11.2009, 06:21

Bookmark and Share  [Özel Mesajlar(0) · Yeni Mesajlar · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Küresel Dünya » İslam Dünyası » ALLAH RIZASI İÇİN (HIZIR ALEYHİSSELAM VE BİR GARİBAN DİLENCİ)
ALLAH RIZASI İÇİN
womeniser25Tarih: Cuma, 25.09.2009, 16:17 | Mesajlar # 1
womeniser
Grup: Yöneticiler
İtibar: 2
BİR GÜN HIZIR ALEYHİSSELAM GEZERKEN BİR GARİBAN DİLENCİ ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM ET DER.
HIZIR ALEYHİSSELAM CEBİNE Bİ BAKAR HİÇ Bİ ŞEY YOK DİLENCİYE BENİM PARAM YOK DER GÖTÜR BENİ KÖLE PAZARINDA SAT DİLENCİ HIZIR ALEYHİSSELAMI SATAR VE GİDER HIZIR ALEYHİSSELAMI HAC VE HİCRET GÖREVİ YAPMAYA GİDEN BİR AİLE ALIR EVDE SADECE BİRİCİK KIZLARI KALIR. HIZIR ALEYHİSSELAM KIZA SORAR NE YAPAYIM DER?
KIZ:AMCA ODUN VAR KIRILACAK AMA SEN ÇOOK YAŞLISIN Bİ KAÇ ADAM BULDA KIRDIR DER..
HIZIR ALEYHİSSELAM TAMAM DER....
5-10 DK.KA SONRA KIZ Bİ ÇIKAR Kİ BÜTÜN ODUNLAR KIRILMIŞ VE ODUNLUĞA TAŞINMIŞ KIZ ÇOOK ŞAŞIRMIŞ..
HIZIR ALEYHİSSELAMA NE İŞ VERİLSE HEMEN BİTİYORMUŞ HIZIR ALEYHİSSELAM NE SATIN ALSA O EVE BİTİP TÜKENMEK BİLMİYORMUŞ.
SONUNDA DAYANAMAYIP SORMUŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN KİMSİN SÖYLE AMCA...
VE SONUNDA SÖLEMİŞ YAŞLI ADAM: HIZIR ALEYHİSSELAM OLDUĞUNU ONLARDA BIRAKIVERMİŞLER.........

dağ başına kar insan başına iş düşermiş:D
Forum » Küresel Dünya » İslam Dünyası » ALLAH RIZASI İÇİN (HIZIR ALEYHİSSELAM VE BİR GARİBAN DİLENCİ)
Page 1 of 11
Search:

Genç Mevtoo Alt Menüsü
Html Editörü Online Yansı Yapımcı RSS Pdf Format Çevirici Online Resim Düzenleme Online Belge Oluşturma Hava Durumu Ünlüler Ansiklopedisi Belgesel Videolar Müzik Klipler İlahiler Spor Videoları Resimli Şiirler A'dan Z'ye Müzik Arşivi Ansiklopedi Konuları Hat Sanatı Camiler Fotoğraf Galerisi İslam Peygamberler Dinler Esmaü'l Hüsna Tarih Elemanlarımız Temalar Cümle Çevirici Arama Kadınca Diller-Alfabeler Türk Devletleri Türk Dünya Dil-Alfabeleri İslami Kavramlar 4Shared Dosyalarımız Gencmevtoo Hizmetleri Güzeller Resimli Şiirler2 Aşk Şiirleri E-Kartlar İkonlar Arkaplanlar Animasyonlar Kur'an-ı Kerim Dinle Online Müzik Dinle İlmihal Messenger Aç Haritalar Radyo Televizyon Türkçesi Varken Yasak Siteler Listesi E-Posta
Made in Türkiye © 2009
Hosted by uCoz